Paras katsomani sarjaHavaiji 5-0

KUMMIYRITYS

Uutiset

Kirittäret voittoon Lapualla

Kirittäret tyrmäsi Lapuan jo ensimmäisessä sisävuorossa, toinen jakso taisteltiin tasoihin.

Kirittäret voitokkaana viikonlopun harjoitusotteluissa

Vaasan Mailattaret kaatui kahdesti, ensin la Vaasassa 0-1 (2-3,3-3) ja su Hippoksella 2-0 (4-0,8-0). Aurinkoisessa kelissä pelattu lauantain peli olikin numeroiden valossa tasainen, mutta Kirittäret siitäkin voiton väänsi.

Elsa Nyman jatkaa Kirittärissä kaudet 2024 ja 2025

”Hyvillä fiiliksillä jatkan kasvattajaseurassa Kirittärissä. Uskon, että täällä mulla on paras mahdollisuus kehittyä Superin huipulle. Innolla odotan uutta kautta.”, toteaa Elsa.

Kirittäret päätti runkosarjan helppoon voittoon, puolivälierissä vastaan Lapua

Kirittärien runkosarja päättyi 4. sijaan, kun joukkue voitti Hippoksella kesyhkön kauden pelanneen Hyvinkään Tahkon 2-0 (9-0, 2.0).

Mari Mantsisen loukkaantuminen jätti Vaasa-voiton takavasemmalle

Mari Mantsisen uskomaton 7-vuotinen taival Kirittärien lukkarina ilman ainuttakaan isoa loukkua päättyi tänään. Kirittäret kairasi 2-1 (1-2, 4-1, 1-0) voiton Vaasan Mailattarista, mutta voittoakin tärkeämpi on nyt lukkarimme terveydentila.

Kotiutusosasto johdatti Kirittärien räväkkää ryhtiliikettä

Kirittäret palasi voittokantaan kukistettuaan kotonaan sarjanousija Haminan Palloilijat kevyesti 2-0 (4-2, 5-0). Mieluisaa oli se, että kaikki Kirittärien juoksut tulivat ns. pääkotiuttajien mailasta.

Laura Toikkanen nosti väsyneen Kirittäret Virkiän ohi Supervuorossa

Kirittäret palasi voittokantaan Lukkarilassa tärkeässä kärkiottelussa Lapuan Virkiää vastaan. Sillassa lähes koko illan pelannut vierasjoukkue otti lopulta painipitäjästä 1-2 (2-1, 3-4, 0-1) selätyksen Laura Toikkasen noustessa vierailijoiden ratkaisupelaajaksi.

Tintti tylytti Feraa viimeisessä sisävuorossa

Yksi hyvä sisävuoro molemmilla jaksoilla riitti Kirittärien kotivoittoon Rauman Ferasta lukemin 2-0 (6-0, 3-1). Tinja Töyrylä ratkaisi ottelun viimeisessä sisävuorossa kunnarillaan.

2023 kotiavaus tänään su 28.05. Hippoksella

Otteluun Roihua vastaan Kuntomaailman jäsenkortilla vapaa pääsy. Kirittärien kausikorttilaisen mukana kaveri pääsee myös veloituksetta kauden 1. kotipeliin.

Kirittärille nihkeät 2 pistettä Otanlahdesta

Rauman Otanlahdessa nähtiin jännittävä peli, josta ei toki isommin ruusuja jaeta kummallekaan joukkueelle.

Kirittäret vei helatorstain trillerin Kaupissa

Äärimäisen jännittävä peli viime syksyn finalistien välillä kääntyi Kirittärien voittoon MansePP:stä supervuorossa 1-2 (2-5, 2-1, 0-1).

Kovalla prosentilla kotiuttanut Kirittäret Kempeleestä 3 pistettä

Kone yskähteli paikoitellen niin kuin avausottelussa monesti on tapana, mutta peräti 75 % tehoilla kotiuttanut Kirittäret vei avausottelussa ansaitun voiton.

Emma Körkön pelipaidan huutokauppatuotto hyväntekeväisyyteen

Rauhallista joulua Keski-Suomen Ensi- ja Turvakotiin 🧡 Emma Körkön pelipaita myytiin 600 eurolla ja tuotto lahjoitettiin tänään ensi- ja turvakodille käytettäväksi lasten leikki- ja harrastusvälineisiin.

B-tyttöjen isojen toiveiden kausi päättyi pettymykseen

Kirittärien B-tytöt taipuivat pronssiottelussa Laitilan Jyskeelle varsin vaatimattoman peliesityksen jälkeen 2-0 (8-4, 2-1).

Kirittärien B-tytöille ensimmäinen kiinnistys välieräpaikkaan

B-tyttöjen puolivälieräavauksessa Kirittäret pitivät kotiedun ja voittivat niukasti ensimmäisen kohtaamisen Haminan Palloilijoita vastaan 2-0 (2-1,5-3).

Elsa Nyman ja Ronja Salmela jatkosopimukseen Kirittärien kanssa

Kirittäret rakentaa määrätietoisesti tulevien kausien uutta pesisdynastiaa.

Ketsuppipullon ravistelua Roihuvuoren illassa

Kirittäret palasi voittojen tielle Etelä-Suomen vieraspelikiertueella.

Kirittäret nieli Pesäkarhujen alkumyrkyn ja vei kärkiottelun kotiutuslyöntikisassa

Ykkösjakson jälkeen täysin sillasta noussut Kirittäret peittosi jo toistamiseen viime kauden mestarin Porin Pesäkarhut.

Itä-Länteen vahva edustus Kirittäristä

Tampereella su 10.07.2022 naisten Itä-Länsi -otteluun valittiin 6 Kirittärien pelaajaa. Aiemmin sunnuntaina pelattavaan Tyttöjen Itä-Länteen valittiin Kirittäristä 3.

Kirittärien B-tyttöjen tehokkuus hurmasi Haapajärvellä

Huikea ulkopeli ja tehokkaat kotiutukset toivat Kirittärille 3 pistettä, vaikka hyvin tilanteita luonut Pesä-Kiilat teki selvästi enemmän kolmostilanteita.

B-tyttöjen ykköskärki jatkaa häikäisevillä tehoilla – Siilinjärveltä kauden ensimmäinen 3 pisteen voitto

Ajoittain loisteliasta pesäpalloa pelannut B-tyttöjoukkueemme hiipui hieman 2-jaksolla, mutta puristi lopulta ensimmäisen 3 pisteen voiton Siilinjärvellä. Kirittäret pelasi erinomaisen ulkopelin ja joukkueen ykköskärki on tällä hetkellä täysin pitelemätön.

B-tyttöjen lento jatkuu korkealla – Ylivieskasta täysi pistepotti

Kirittärien B-tyttöjen sarja jatkui tänään lähes kahden viikon tauon jälkeen vieraspelillä Ylivieskassa. 3 pisteen voitossa toki kotijoukkue antoi paljon taustatukea, kun 3 juoksua saatiin vapaalla ja 2 harhaheitolla.

Sisukas Kirittäret huikeiden vaiheiden jälkeen B-tyttöjen Halli-SM:n lopputurnaukseen

Hallipelit ovat aina vähän arvaamattomia. Se voi olla pienestä onnistumisesta tai epäonnistumisesta kiinni, kun ratkotaan kolmen vuoroparin jaksovoittoja. Lapualla nähtiinkin poikkeuksellisen tasainen ja kiinnostava B-tyttöjen vääntö SM-lopputurnauspaikasta. Kun kova urheilija kiristää loppua kohti ja parantaa sijoitustaan huomattavasti, niin naisten kohdalla ei toki kehtaa sanoa ’niin kuin sika juoksuaan’. Kirittärien B-tytöt kuitenkin osoittivat, että myös joukkueurheilussa […]

Kirittäret lopputurnaukseen Halli-SM alkulohkosta C

Neljän joukkueen lopputurnaus pelataan Tampereella 19-20.03.2022. Muut alkulohkojen voittajat selviävät viikonlopputurnauksissa helmikuun aikana.

Kirittärille Lapualta voitto, B-tytöille tappio

Kirittärien nais- ja B-tyttöjoukkue taivalsivat läpi tuulen ja tuiskun aikaisin su 30.01.2022 treenipeliin Lapuan joukkueita vastaan. Halli-SM-pelejä ajatellen haettiin tärkeitä harjoitusotteluita, jotka pelattiin Patruuna-Areenassa.

Joko nyt on Elsa Nymanin vuoro murtautua Kirittärien yhdeksikköön?

Kirittärien Fanikatsomon haastatteluvuorossa on huippulupaus Elsa Nyman.

Kirittäret niukasti JoMaa vahvempi ensimmäisessä harjoituspelissä

Kirittärien harjoituspelit jatkuvat tänään lauantaina jo klo 12.30 uusintaottelulla JoMaa vastaan. Tämäkin ottelu näkyy nettilähetyksenä sanomalehti Karjalaisen tilaajille.

Nalle Viljanen: ”Täydennämme naisten Superpesisjoukkuettamme lähivuosina ensisijaisesti omilla junioreilla”

Kirittärien Fanikatsomo haastatteli Nalle Viljasta menneestä kaudesta ja myös tulevaisuudesta.

Kirittärien B-tytöt hirmuisella loppukirillä välierien avausvoittoon Kempeleessä

Selvän avausjakson voiton jälkeen Kirittärien B-tytöt nousivat 5-1 sillasta toisen jakson viimeisessä vuoroparissa tasatilanteeseen ja välierän voittoon Kempeleen Kiristä.

Kirittäret B-tytöt Tyttöjen Superpesiksen välieriin!

Kirittäret B-tytöt nousi tappion kynnykseltä lopulta voittoon kotiutuslyöntikilpailussa Roihuttarit vastaan.

Ella Korpela vapautti Kirittärien sisäpelin Raumalla

Korpelan kunnari ratkaisi avausjakson ja toisella jaksolla puolustava mestari meni menojaan.

Pesä Ysit vailla mahdollisuuksia, kun Kirittäret vyörytti voittoon laajalla rintamalla

Kotijoukkue iski laajalla arsenaalilla ja hyvällä asenteella kolmen kunnarin iltapuhteen Hippoksella. Kaikki pelaajat merkkauttivat itselleen joko lyötyjä tai tuotuja juoksuja.

Kirittäret näytti valtavan lyöntipotentiaalinsa viikonlopun harjoituspeleissä – Rauma ja Seinäjoki vailla mahdollisuuksia

Raportti vappuviikonlopun voittoisista harjoituspeleistä – otteluraportit tarjoaa Konnekuljetus

Kirittärien fanikatsomo haastatteli Elsa Nymania

Fanikatsomon haastatteluvuorossa on huippulupaava monitaituri Elsa Nyman.

Kirittäret NSS nousee Ykköspesikseen 2021!

2. nousukarsintaottelu Kirittäret NSS – Laitila 2-1s (2-7, 8-4, 3-0), otteluvoitot 2-0

Ykköspesiksen 1. nousukarsintaottelu 26.08. Laitila – Kirittäret NSS 1-2s (10-11, 4-2, 1-3)

Kirittäret NSS voitti vaiherikkaan 1. nousukarsintaottelun supervuorossa

Otteluraportti 23.08. Kirittäret – Hyvinkää 2-0 (4-1, 3-0)

Palloilua Hippoksella lepopäivän ratoksi – Kirittäret puolivaloillakin voittoon Tahkosta

NSS Itälohkon 2. finaali Kuusankoski – Kirittäret 1-2 (3-2, 0-8, 0-1)

Kirittäret NSS taisteli vierasvoiton Kuusankoskella ja vei lohkofinaalit puhtaasti otteluvoitoin 2-0.

Otteluraportti 16.08. 1. lohkofinaali Kirittäret NSS – Kuusankoski 2-0 (11-0, 7-0)

Kirittärien suomensarjajoukkue aloitti pudotuspelien ensimmäisen vaiheen voitokkaasti Kuusankoskea vastaan.