Ronja Salmelan peliura jatkuu Kirittärissä kaudella 2025 

 – Pelaajasopimukset, Superpesis

Kirittäret on tehnyt Ronja Salmelan kanssa jatkosopimuksen kaudesta 2025. 

Jatkosopimuksen myötä Ronja Salmelan kuudes kausi Kirittärissä on varmistunut. Ronja on innostunut tulevasta kaudesta ja kokee kotiutuneensa Kirittäriin ja on valmiina ensi kauteen. Ronjan omat fiilikset ja kommentit: “Kirittäristä sekä Jyväskylästä on tullut mulle koti. Suunnitelmat ensi kaudesta sai innostumaan ja oon enemmän kuin valmis antamaan kaiken itsestäni pesikselle. Tällä hetkellä tuntuu oikealta ratkaisulta pilkkoa tulevaisuuden tavoitteita pienemmiksi osiksi, ja Kirittärissä sille annetaan enemmän kuin hyvät mahdollisuudet.” 

“Monta kokemusta mahtui viime vuoteen 2024. Ronja osoitti tosi kovaa sisukkuutta ja tahtotilaa läpi vuoden. Lähitulevaisuudessa kyky olla tähän sarjaan merkittävä lukkari sekä kotiuttaja ja tuntuu, että porras portaalta on pystytty etenemään. Ensi vuonna tullaan ottamaan seuraavat stepit. Talviharjoitteluun tehdään pieniä muutoksia ja etenkin sisäpelipuolella uskon, että katsomossa kannattaa olla silmät ja korvat auki. Tulee lujaa kauteen 2025”, pelinjohtaja Mattias Kitola kommentoi Ronjan jatkosopimusta. 

Seurajohtaja Laura Nuutinen on tyytyväinen jatkosopimukseen sisukkaan Ronjan kanssa: “Mahtavaa nähdä Ronja myös ensi vuonna Kirittärissä. Ronja on nuoresta iästään huolimatta näyttänyt, että sisua ja taitoa löytyy ja talven aikana pystyy varmasti kehittymään vielä uudelle tasolle.” 

Ronja Salmelan tilastot: https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/9454 
Ronja Salmelan pelaajakortti: Ronja Salmela – Kirittäret

#kirittäret #liikuntapääkaupunki #pesis #allinoranssi

Lue myös