Emmi Särkioja jatkaa Kirittärissä kaudella 2025

 – Pelaajasopimukset, Superpesis

Kirittäret ja Emmi Särkioja ovat solmineet jatkosopimuksen kausille 2025+2026.

Päättynyt kausi oli Emmi Särkiojalle ensimmäinen Kirittärissä ja jatkosopimus päätös oli kaikille osapuolille mieluinen. ”Olen viihtynyt täällä ja koen että Kirittäret on itselleni paras paikka kehittyä. Meillä on myös matka kesken tällä porukalla”, kommentoi Särkioja itse jatkosopimustaan.

”Niin kuin aatoksissakin oli, niin Emmistä paljastui paljon hyvää pelurin ainesta. Polte pelaamista, kilpailua ja voittamista kohtaan näkyy jokapäiväisessä tekemisessä ja olemisessa. Kyky olla johtohahmo niin kentällä kuin pukukopissa. Joukkuepelaaja. Loppukautta kohti alettiin päästä aina paremmin ja paremmin pelillisesti samalle sivulle ja siitä on tosi hyvä lähteä yhdessä toiseen talvikauteen”, kuvailee pelinjohtaja Mattias Kitola.

Seuran näkökulmasta jatkosopimus on myös äärimmäisen merkityksellinen. ”Emmi on tärkeä palanen Kirittärien joukkuetta ja potentiaalia kehittyä on vielä huimasti. Pistää varmasti itsensä likoon joukkueen edestä ja Emmistä näkee että haluaa tehdä töitä kehittymisen eteen” kertoo seurajohtaja Laura Nuutinen.

#kirittäret #liikuntapääkaupunki #pesis #allinoranssi

Lue myös