Kirittäret ja Mette Mortensen jatkosopimukseen

 – Pelaajasopimukset, Superpesis

Mortensen ja Kirittäret ovat tehneet jatkosopimuksen kaudesta 2025 sisältäen option kaudesta 2026.

Vetelin Pesiksen kasvatti Mette Mortensen on valmiina jatkamaan siitä, mihin viime kaudella jäätiin. Meten omat kommentit sopimuksesta: “Odottavaiset fiilikset jatkaa Kirittärissä! Meillä on hieno joukkue ja osaava valmennus. Päästään jatkamaan siitä, mihin viime kaudella jäätiin. Koen, että tällä hetkellä minulla on paras mahdollisuus kehittyä täällä.”

Kirittärien pelinjohtaja Mattias Kitola näkee Mortensenissa nälkäisen ja monipuolisen pelaajan. “Valtava monipuolisuus niin sisä- kuin ulkopelissä ja joukkuepelaaja par excellence. Jopa aika jokerikortti tässä meidän pakassa. Pelaaja, joka pystyy tuomaan monta asiaa pöytään. Roihussa viime vuonna sai tuntumaa Superpesikseen ja tälle talvelle, kun ympäristö Jyväskylässä tullut tutuksi, niin on tosi mielenkiintoista seurata mihin kehitys vie pelillisesti ja fyysisesti. Valtava nälkä kehittyä. Nimi mieleen ja muistiin.”

”Mette tuli meille viime vuonna try out-sopimuksella ja on omalla tekemisellään tehnyt vaikutuksen. Kunnianhimoa ja potentiaalia löytyy ja mielenkiinnolla seurataan mihin hän meidän hyvässä valmennuksessa kehittyykään”, kommentoi seurajohtaja Laura Nuutinen.  

Mette  Mortensenin pelaajatilastot:https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/9880
Mette Mortensenin pelaajakortti: Mette Mortensen – Kirittäret

#kirittäret #liikuntapääkaupunki #pesis #allinoranssi

Lue myös