Laura Toikkanen jatkaa Kirittärissä kaudella 2025

 – Pelaajasopimukset, Superpesis

Kirittäret ja Laura Toikkanen ovat tehneet jatkosopimuksen koskien kautta 2025.

Jo seitsemän kautta Kirittäriä edustanut Laura Toikkanen kertoo, että jatkopäätös oli helppo: ”Kirittäret ja Jyväskylä tuntuu kodilta. Päätöstä tehdä jatkosopimus Kirittäriin ei tarvinnut punnita hetkeäkään.”

Kokemusta kovista peleistä omaavan Toikkasen jatkosopimus on myös pelinjohtaja Mattias Kitolan mieleen: ”Muikku on monen mestaruuden takuunainen tässä ryhmässä. Ulkona homma ja roolit on selkeitä ja sisäpelissä tuo mahdollisuuksia oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pelillisen roolin ja kokemuksen lisäksi persoona on meille äärimmäisen tärkeä tuomaan eloisuutta ja vauhtia arkeen. Kaikkineen pelillisesti ja henkisesti arvokas suunnannäyttäjä nuorelle, nyt jo arvokkaita kokemuksia kartoittaneelle ryhmälle.”

Seurajohtaja Laura Nuutinen on tyytyväinen Toikkasen haluun jatkaa Kirittärissä: ”Toikkanen on meille tärkeä pelaaja, ei vain pelillisten taitojensa takia. Toikkasen taito syttyä koviin peleihin on arvostettava piirre ja asenteellaan sekä tekemisellään auttaa varmasti joukkuetta pitkälle. On hienoa, että Toikkanen haluaa jatkaa upeaa uraansa Kirittärissä.”

Laura Toikkanen
– 4 suomenmestaruutta
– 1 Itä-Länsi
– Naisten Superpesiksessä (runkosarja+pudotuspelit) 316 ottelua, 8+90/128
https://www.pesistulokset.fi/pelaaja/6828/tilastot

#kirittäret #liikuntapääkaupunki #pesis #allinoranssi

Lue myös
Uutinen