Ideoi yksin tai porukalla Kirittärien tiikeri-maskotille nimi!

 – Yleinen, Uutiset

Paras nimi-idea palkitaan yhdellä Kirittärien kausikortilla kaudelle 2025 sekä Alvan tuotepalkinnolla! 

Ideoidessanne maskotille nimeä otattehan huomioon, että Tiikeri-maskottimme on: iloa tuova, tunnistettava & persoonallinen.

”Me tiikerit olemme oranssi-mustia, aivan kuten Kirittäret! Olen iloisen lähestyttävä, mutta myös sporttinen tiikeri, jolla on juuri sellaista sopivan rempseää tyttöenergiaa, jota naisjoukkueen edustustehtävät suorastaan huutavat. Haluaisin aidosti olla Kirittärien hengessä urheilullinen esikuva nuorille. Salainen aseeni on erityispitkä häntäni, jonka saa kiepautettua vaikka kaulaliinaksi itselle tai kuvakavereiden ympärille, suvaitsevainen ja yhteisöllinen seuratiikeri kun olen.” 

Maskotti on toteutettu Gradian kanssa yhteistyössä opiskelijatyönä ja on Aino Heikkilän käsialaa!

Mikä on Kirittärien maskotin nimi? Osallistu kilpailuun ja voita Kirittärien 2025 kausikortti.

Lähettäkää ideanne maskotin nimestä perusteluineen sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kirittaret.fi viimeistään to 29.08.2024 klo 16.00 mennessä. Viestissä tulee olla myös yhteystietonne (nimi, puhelinnumero & sähköpostiosoite). Vaihtoehtoisesti voitte lähettää maskotin nimi-ideanne postitse osoitteeseen: Volmarinkatu 15, 40720 Jyväskylä

Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt, kaveriporukat, yhteisöt tai tiimit. Osallistujat vastaavat siitä, että heidän lähettämänsä maskotin nimi-idea ei loukkaa esimerkiksi muiden tekijänoikeuksia. Osallistujat luovuttavat maskotin nimi-idean Jyväskylän Kirittäret ry:n käyttöön ja heidän toimestaan sitä on oikeus muokata ja viimeistellä mahdollisessa toteuttamisvaiheessa. 

Voittajan valitsee ryhmä, jossa mukana muun muassa seurajohtaja Laura Nuutinen, seuran varapuheenjohtaja Pia Tolonen sekä Kirittärien kapteenit. Lisäksi ryhmään nimetään myöhemmin yksi ulkopuolinen henkilö. Ideakilpailun aika on siis torstaihin 29.08.2024 asti. Voittaja ja voittanut maskotin nimi julkaistaan kilpailun päätyttyä – eikun siis ideoimaan! 

#kirittäret #liikuntapääkaupunki #pesis #allinoranssi

Lue myös
Uutinen