Selina Similä jatkaa Kirittärissä kaudella 2025

 – Joukkueuutiset, Superpesis

Kirittäret ja Selina Similä ovat solmineet 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Viime kaudella ykköspesistä Oulun Lipossa pelannut Selina Similä on jo ensimmäisellä superpesiskaudellaan osoittanut vakuuttavia otteita sarjan alkupuolella.

Similälle päätös jatkaa Kirittärissä oli helppo: ”Joukkueessa on tosi hyvä meno ja kaikilla valmennuksesta lähtien kova halu kehittyä. Valmennuksella on minulle paljon annettavaa ja meidän potentiaalisella joukkueella mahdollisuus menestyä, jonka takia oli helppo päätös jatkaa täällä”

”Nyt on rookiella kuukausi superpesistä takana ja varmasti peli peliltä hahmottuu omat vahvuudet mitkä korkeimmalla sarjatasolla toimivat ja olennaisimmat kehityskohteet mitä työstää kaikilla pelin osa-alueilla. Uskon. että jo tämän kauden aikana tarjoutuu tilaisuus ottaa isoja pelillisiä steppejä ja toki isommassa mittakaavassa puhutaan ihan potentiaalisesta huippuyksilöstä. Jatkosopimus tässä kohdassa on arvokas luottamuksen osoitus kaikille osapuolille”, kommentoi pelinjohtaja Mattias Kitola sopimusta.

Myös Kirittärien tulevaisuuden näkökulmasta jatkosopimus on merkityksellinen. ”On ollut hienoa katsoa, kuinka Similä on ottanut paikkansa joukkueessa. Nuori ja nopea Similä on täynnä potentiaalia ja on mielenkiintoista nähdä mihin hän tulevaisuudessa kehittyy. Jatkosopimus on mieluinen ja tärkeä ”, kuvailee seurajohtaja Laura Nuutinen.

Selina Similän pelaajakortti: https://www.kirittaret.fi/joukkue-superpesis-2024/selina-simila/

Similän Kummiyritys:

#kirittäret #liikuntapääkaupunki #pesis #allinoranssi #jyväskylä #selinasimilä #jatkosopimus

Lue myös