Kirittärien B-tytöille ensimmäinen kiinnistys välieräpaikkaan

– B-tytöt, KirittäretTalent otteluraportit, Yleinen

B-tyttöjen puolivälieräavauksessa Kirittäret pitivät kotiedun ja voittivat niukasti ensimmäisen kohtaamisen Haminan Palloilijoita vastaan 2-0 (2-1,5-3).

Kolmostilanteet pelissä menivät vastustaja Haminalle 15-14. mutta molempien jaksojen osalta taululla komeilivat voittolukemat Kirittärille.

Ensimmäisen jakson toisessa ja kolmannessa vuoroparissa Kirittäret tekivät juoksun, lyöjinä Iiris Rautio ja Sara Kujanen, tuojina Elsa Nyman ja Iida Pajunen. Haminan ainoa tuli vasta neljännessä vuoroparissa Nella Sarnikorven lyödessä juoksun tuoden Hertta Härkönen. Enempiä juoksuja ei enää nähty ja jakso voitto Kirittärille.

Toisella jaksolla Kirittäret siirtyi heti kuskin paikalle. Ronja Salmela kotiutti Viivi Partasen ja Salmela itse toi toisen juoksun vapaataipaleen turvin. Hamina kiri johtoasemaan jakson puoliväliin mennessä harhaheitolla sekä Riina Hallikaisen ja Hertta Härkösen lyönneillä. Kolmanessa vuoroparissa Kirittäret tasoittivat 3-3 Iida Pajusen kotiuttaessa Venla Vapaavuoren. Hamina ei omalla tasoittavallaan saanut juoksuja. Pelin voittoon Kirittäret tarttui tiukasti neljännen vuoroparin aloittavallaan Elsa Nymanin puhkaistessa kakkopuolen. Edellä edennyt Iida Pajunen paloi niukasti kotipesään, mutta Elsa itse kiersi kunniaa. Iiris Rautio lisäsi johtoaseman 5-3 Elsan tuodessa tuplajuoksun. Hamina ei enää viimeisellä tasoittavallaan kyennyt juoksuihin.

Välieräpaikka ratkeaa kahdella voitolla, joten sarja on katkolla maanantaina 29.08.2022 klo 17 Haminassa. Ottelua voi seurata Ruutu-palvelusta